Frokostseminar: Forretningsmodellering på neste nivå - Business Model Canvas i 2018

Tusen takk for all responsen på frokostseminaret! Vi må dessverre meddele at frokostseminaret er helt fulltegnet og at ventelisten begynner å bli ganske lang. Ønsker du å bli informert om fremtidige frokostseminar vi skal ha kan du melde deg på vårt nyhetsbrev

 

Vil du ta forretningsmodellering til neste nivå? Digitalisering og globalisering gir økt endringstakt. Det blir stadig viktigere å utvikle forretningsmodellen for å møte fremtidens kundebehov. Da må vi også finne bedre måter å jobbe sammen om forretningsmodellen på.

Business Model Canvas fra Alexander Osterwalder er nå et av verdens mest brukte verktøy for forretningsmodellering. Vi vet hvorfor. 

I dette workshop-seminaret legger vi vekt på konkret praksis med forretningsmodellen som gir deg et rammeverk for hvordan skape og kapre verdier, fra og med kundene.

Vi deler våre best tips til hvordan jobbe med Business Model Canvas, de vanligste feilene vi ser blir gjort, og vi går gjennom hvordan ta arbeidet med forretningsmodell Canvasen til neste nivå, med testing.


Dato: Tirsdag 27. Februar 2018
Kl: 08.30-09.30
Hvor: Mesh - Tordenskiolds gate 3, 0160 Oslo
Pris: Gratis

Lett frokost og registrering fra 08.00
Seminaret starter 08.30

Hva du vil lære på workshop-seminaret

  • Viktige sammenhenger mellom bedriftens ulike byggesteiner og påvirkning fra markedet og kundene.
  • Beste praksis for arbeid med Business Model Canvas, og hva som er de vanligste feilene.
  • Hvordan jobbe videre med canvasen etter du har fylt ut canvasen første gang
  • Hvordan teste nye forretningsmodeller for å sikre levedyktigheten før de implementeres

Frokostseminaret er for deg som jobber med innovasjon, forretningsutvikling, nye forretningsmodeller og produkt- og tjenesteutvikling, og som ønsker å ta arbeidet med Alexander Osterwalder sin Business Model Canvas til neste nivå. 

Vi holder også standard og bedriftstilpassede kurs i Forretningsmodellering (BMG). Se her hvis du vil vite mer. 

VENTELISTE

Navn *
Navn

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med oss på event@kobra.as

Blir du forhindret i å komme, vær vennlig å gi beskjed. Frafall som ikke meldes vil kunne bli fakturert for å dekke kostnader. 

 

Foredragsholdere

victoria_a_0176.jpg

Victoria Utheim er en av de som har lengst fartstid med bruk av Business Model Canvas i Norge. Hun har bred erfaring i bruk av forretningsmodellen for både bedrifter og næringsklynger i inn – og utland fra KOBRA og Innovasjon Norge. I KOBRA leverer hun kundeorienterte strategier og utviklingsløp for store norske bedrifter. Les mer om Victoria Utheim.

 
maren-sofie_a_0235.jpg

Maren Sofie Sivertsen er KOBRAs ekspert på kvalitativ kundeinnsikt og testing. Hun har ustoppelig driv etter å forstå hvordan andre mennesker tenker, og hvordan forskjellige mennesker opplever merkevarer og kundereiser på ulik måte. I KOBRA leverer hun kundeinnsikt og  kundeorienterte strategier til våre kunder og har spennende perspektiver på hvordan man best jobber med dette. Les mer om Maren Sofie Sivertsen