KOBRA blir en del av Creuna

Fagfeltet kundeopplevelse har aldri vært mer i vinden og vi stilles stadig oftere ovenfor strategiske dilemmaer på spissede problemstillinger knyttet til bransjer, kanaler eller merkevare. Vi har lenge arbeidet for å gi KOBRA et bredere tilbud til våre kunder og er veldig stolte over å ha landet en avtale med Creuna hvor KOBRA går inn som en sentral komponent.

Se pressemeldingen om oppkjøpet:

Det kjennes utrolig spennende å endre forretningsmodellen vår så radikalt etter 8 år når vi går fra «boutique consultancy» til å skape neste generasjons rådgivings- og leveransemiljø. Men vi er overbevist om at det er dette markedet trenger og det som vil gjøre oss i stand til å fortsette å skape enda mer verdi for våre kunder i årene fremover. Og vi håper dere alle vil være med oss på reisen. Stay tuned.

Hilsen KOBRA gjengen